facebook

Jídelníček

 Zvolený týden: 2018-03 
Pondělí 15.1.2018
Snídaněčaj černý,kakao,kobliha,chléb, paštika A:1/1,3,7
Polévkacibulová s bramborem A:1/1,,7
Oběd 1Vepřová pečeně po selsku, bramborová kaše, kompot A:1/1,,7
Oběd 2Rizoto z vepřového masa se zeleninou,sypané sýrem A:7
VečeřeTěstoviny zapečené se šunkou a brokolicí , ovocné pyré A:1/1,3,7
Úterý 16.1.2018
Snídaněčaj ovocný,kapsa s pudingovou náplní,chléb,rybí pomazánka A.1/1,3,4,7
Polévkazeleninový vývar s játrovou rýží A:1/1,3,7
Oběd 1Hamburská vepřová kýta,domácí knedlík A:1/1,3,7,9,10
Oběd 2Špagety se slaninou a olivami,sypané sýrem A:1/1,3,7
VečeřeSmažený kuřecí řízek,vařené brambory,okurek A:1/1,3,7
Středa 17.1.2018
Snídaněbylinkový čaj,mléko, rohlíky,máslo, med, obložený chléb se šunkou a zeleninou A.1/1,3,7
Polévkadýňová s krutony A:1/1,7
Oběd 1Smažený karbenátek,vařené brambory s máslem,salát dle nabídky A:1/1,3,7
Oběd 2Hovězí maso na paprice,tarhoňa A:1/1,3,7
VečeřeTokáň z hovězího a vepřového masa,bulgur A:1/1,3,7
Čtvrtek 18.1.2018
Snídaněčaj bylinkový,mléko,kornspitz,máslo, džem,chléb, rama, vařené vejce, zelenina A:1/1,3,7
Polévkavývar s mušličkami A:1/1,3,7
Oběd 1Kuře ala kachna,dušené hlávkové zelí, špalíčky z bramborového těsta A:1/1,3,7
Oběd 2Brambory zapečené s hráškem, žampiony a tuňákem ve vlastní šťávě A:1/1,3,4,7
VečeřePřírodní vepřový plátek,dušená rýže,kompot A:1/1
Pátek 19.1.2018
Snídaněčaj černý, bílá káva,croissant,chléb, sýrová pomazánka A:1/1,3,7
Polévkagulášová A:1/1,9
Oběd 1Nudlový nákyp s tvarohem, kompot A:1/1,3,7
Oběd 2Vrabec z drůbežího masa,dušená kapusta,chléb A:1/1,3,7

Alergeny: 1 lepek, 1/1 pšenice, 1/2 žito, 1/3 ječmen, 1/4 oves, 1/5 špalda, 1/6 kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich. 2 korýši a výrobky z nich. 3 vejce a výrobky z nich. 4 ryby a výrobky z nich. 5 podzemnice olejná/arašídy a výrobky z nich. 6 sojové boby /sója/ a výrobky z nich. 7 mléko a výrobky z něj. 8 skořápkové plody/mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich. 9 celer a výrobky z něj. 10 hořčice a výrobky z ní. 11 sezamová semena /sezam a výrobky z nich. 12 oxid siřičitý a siřičitany v koncentraci vyšší než 10mg. 13 vlčí bob /lupina a výrobky z něj. 14 měkkýši a výrobky z nich. Jídla mohou obsahovat i stopy dalších alergenů.