Jídelníček
Pondělí 18.2.2019 | |
Snídaně | čaj černý, pletýnka,sardinky, rama, cereálka |
Polévka | fazolová/ seznam alergenů naleznete na jl vyvěšeném ve školní jídelně/ |
Oběd 1 | Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem/posledním dnem pro objednání na dnešek byl 7.únor/ |
Oběd 2 | Guláš z kuřecího a krůtího masa, hrášková rýže |
Večeře | Kuřecí smažený řízek, brambory na cibulce, okurek |
Úterý 19.2.2019 | |
Snídaně | čaj zelený s citronem,bageta se sýrem a zeleninou, cereálie, jogurt |
Polévka | zeleninový vývar s knedlíčkem a písmenky |
Oběd 1 | Vepřové maso pečené, žampionová omáčka, houskový kynutý knedlík |
Oběd 2 | Lečo s vejci, vařené brambory |
Večeře | Rizoto z vepřového masa, okurek |
Středa 20.2.2019 | |
Snídaně | čaj ovocný,bílá káva , mřížkový koláč s tvarohem, chléb, vaječná pomazánka se šunkou |
Polévka | zeleninová se špeclemi |
Oběd 1 | Závitek se šunkou, sýrem a brokolicí, vařené brambory |
Oběd 2 | Špagety peperonata s vepřovým masem, sypané sýrem |
Večeře | Vepřové plecko na smetaně, domácí knedlík |
Čtvrtek 21.2.2019 | |
Snídaně | čaj bylinkový, párek, chléb, ovoce |
Polévka | česneková s bramborem, zeleninou a vejcem |
Oběd 1 | Vepřová kýta protýkaná, dušená rýže |
Oběd 2 | Halušky s brynzou a slaninou , zelný salát |
Večeře | Penne zapečené s vepřovým masem a zelím |
Pátek 22.2.2019 | |
Snídaně | čaj černý, kakao, vánočka, chléb, paštiková pomazánka , zelenina |
Polévka | zelná |
Oběd 1 | Francouzské brambory, okurek |
Oběd 2 | Vepřové maso na paprice, těstoviny |
Alergeny: 1 lepek, 1/1 pšenice, 1/2 žito, 1/3 ječmen, 1/4 oves, 1/5 špalda, 1/6 kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich. 2 korýši a výrobky z nich. 3 vejce a výrobky z nich. 4 ryby a výrobky z nich. 5 podzemnice olejná/arašídy a výrobky z nich. 6 sojové boby /sója/ a výrobky z nich. 7 mléko a výrobky z něj. 8 skořápkové plody/mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich. 9 celer a výrobky z něj. 10 hořčice a výrobky z ní. 11 sezamová semena /sezam a výrobky z nich. 12 oxid siřičitý a siřičitany v koncentraci vyšší než 10mg. 13 vlčí bob /lupina a výrobky z něj. 14 měkkýši a výrobky z nich. Jídla mohou obsahovat i stopy dalších alergenů.