facebook

Jídelníček

 Zvolený týden: 2018-46 
Pondělí 12.11.2018
Snídaněčaj černý, mléko, chléb,máslo, džem, paštika
Polévkaz míchaných luštěnin A:1/1,7,9
Oběd 1Záhorácký závitek/zelí, slanina, protlak,česnek/ ,vařené brambory A:1/1
Oběd 2Rýžový nákyp s jablky a skořicí A:3,7,
VečeřeZapečené fleky se šunkou ,salát dle nabídky, ovoce A:3,7
Úterý 13.11.2018
Snídaněčaj zelený, mléko, rohlíky, rama, med, makovka
Polévkavývar z uzeného masa s krupkami a zeleninou A:9
Oběd 1Uzené maso vařené,dušené zelí,kynutý knedlík A:1/1,3,7
Oběd 2Květák na způsob mozečku, šťouchané brambory,salát A:3,7
VečeřeKuřecí maso na cibulce,dušená rýže,salát A:1/1,3,7
Středa 14.11.2018
Snídaněčaj ovocný ,bílá káva, koláč tvarohový,chléb, vaječná pomazánka se šunkou
Polévkagulášová z hlívy ústřičné A:1/1
Oběd 1Smažený sýr, vařené brambory,dresingA:1/1,3,7
Oběd 2Kuřecí medajlonek v boloňské omáčce,těstoviny penne A:1/1,7
VečeřePečené vepřové maso,rajská omáčka,kynutý knedlík A:1/1,3,7
Čtvrtek 15.11.2018
Snídaněčaj bylinkový , mléčný koktejl,rohlíky, nutela,chléb, rama,šunka
Polévkazeleninový vývar se špeclemi A:9
Oběd 1Kuřecí nudličky v houbové omáčce,těstoviny A:1/1.7
Oběd 2Rybí filé pečené na rozmarýnu,citronová omáčka,halušky A:1/1,4.7
VečeřeFrancouzské brambory, okurek,oplatek A:3,7
Pátek 16.11.2018
Snídaněčaj černý kakao, koblihy, chléb, rama, zelenina
Polévkaz ovesných vloček A:1/1,9
Oběd 1Fazolový guláš,chléb A:1/1
Oběd 2Srdce,jazyk a játra na smetaně, domácí houskový knedlík A:1/1,3,7,9.10

Alergeny: 1 lepek, 1/1 pšenice, 1/2 žito, 1/3 ječmen, 1/4 oves, 1/5 špalda, 1/6 kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich. 2 korýši a výrobky z nich. 3 vejce a výrobky z nich. 4 ryby a výrobky z nich. 5 podzemnice olejná/arašídy a výrobky z nich. 6 sojové boby /sója/ a výrobky z nich. 7 mléko a výrobky z něj. 8 skořápkové plody/mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich. 9 celer a výrobky z něj. 10 hořčice a výrobky z ní. 11 sezamová semena /sezam a výrobky z nich. 12 oxid siřičitý a siřičitany v koncentraci vyšší než 10mg. 13 vlčí bob /lupina a výrobky z něj. 14 měkkýši a výrobky z nich. Jídla mohou obsahovat i stopy dalších alergenů.